+40 727 733 044 Valea Crangului

Cine suntem

PREZENTARE GENERALĂ

 Fundația Bucuria Ajutorului Filiala Urlați, este o organizaţie nonguvernamentală, înființată în anul 2012 și este furnizor acreditat de servicii sociale. Misiunea Fundaţiei Bucuria Ajutorului Filiala Urlați este sprijinirea persoanelor singure, copiilor şi familiilor aflate în situaţii de dificultate prin programe de asistență socială și spirituală, care promovează dialogul și solidaritatea socială, în vederea îmbunătățirii calității vieții și a păstrării demnității umane. De la data înfiinţării organizația a sprijinit peste 500 de beneficiari prin programele derulate: Acces la online si pentru tine, Sprijin pentru scoala, Centrul de Găzduire pentru combaterea violenței domestic Sf.Ap.Petru și Pavel-Ciorani, Centrul de zi pentru copii-Urlați.

Motivația noastră

Este frumos sa daruiesti! Îti ofera probabil una din cele mai mari satisfactii pe care le poti avea ca om. Momentul în care vezi bucuria sincera din ochii celui caruia i-ai daruit e suficient pentru a te face sa te simti împlinit si e greu sa substitui cu altceva aceasta senzatie.

Cu ce suntem noi mai indreptatiti inaintea lui Dumnezeu sa avem de toate, iar ei nimic? Caci fara de Dumnezeu noi nu suntem nimic si nimic nu putem fara de El. Acesta este doar un test prin care Dumnezeu ne incearca inima, nu pentru ca El n-ar sti cine suntem noi, ci pentru ca noi sa ne dam seama cine suntem noi insine cu adevarat. Oare ne vom da seama?

„…- Caci flamând am fost si Mi-ati dat sa manânc; însetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; Gol am fost si M-ati îmbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; în temnita am fost si ati venit la Mine…Adevarat zic voua, întrucât ati facut unuia dintr-acesti frati ai Mei, prea mici, Mie Mi-ati facut.” (Sfânta Evanghelie de la Matei 25, 31-45).

Este foarte usor sa faci pe cineva fericit cu lucruri marunte.Important este sa privesti in sufletul si in ochii lui pentru a intelege de ce are nevoie.

Copiii merita toata atentia noastra.Ei sunt viitorul nostru!!!

Misiune

Misiunea Fundaţiei Bucuria Ajutorului este sprijinirea persoanelor singure, copiilor şi familiilor aflate în situaţii de dificultate. Prin programele de asistență socială și spirituală, ne dorim să încurajăm dialogul și solidaritatea socială. Credem că persoanele dezavantajate, mai ales copiii merită îmbunătățirea calității vieții și a păstrarea demnității umane.